Hot As Hades

Ko je Microgaming pripravljen, da objavi novo igro, ljubitelji iger na srečo zadržijo svoj dih in postanejo navdušeni. Tokrat ni nič drugače, saj vas bo Microgaming vzel na potovanje čez mitologijo z igro ‘Hot as Hades’. Lahko bi rekli, da boste v dobrih rokah, saj boste morali teči z Meduzo, Pozejdonom in samim Zevsom. Je igra Hot as Hades novi hit, ali pa smo to videli že prej, v drugih igrah?

Pregled igre Hot as Hades

Ta Microgaming video igra ponuja 20 fiksnih plačilnih linij s 5 koluti. Sama igra se ne jemlje preveč resno in tema z jezikom v licu pri risani mitologiji predstavlja prav to. Grafika v tej igri je precej zvezdna, saj občutite toploto, ko se pojavijo ognjene krogle, vrela lava in še veliko več.
Kot je bilo omenjeno že prej, boste naleteli na društvo mitoloških dejavnikov, vključno z Zevsovimi strelami, Pozejdonovim oceanom in kačo Meduze. Igro Hot as Hades se lahko igra z različnimi stavami, kar je odlično, če si želite staviti malo ali veliko.

Osnovna igra

Pri osnovni igri Hot as Hades je možno, da igrate v Super Prostem Načinu. Na začetku dobite pet brezplačnih vrtljajev in ti se sprožijo naključno. To vodi k simbolom, ki se preoblikujejo v Held Wild. Če imate tri, lahko pričakujete dostojen zaslužek. Trije Held Wildi pomenijo 2-kratni multiplikator za vaše dobitke. Kar pomeni, da lahko dobite tudi do 2.000-krat več kot ste stavili – to naj bi bilo dovolj, da kdor koli postane navdušen.

Prizadevanje za bonus funkcijo Kristalnega Helma

Ta bonus funkcija je nedvomno atrakcija igre Hot as Hades. To lahko igrate, če imate tri ali več scatter simbolov kjer koli. Nazaj si morate pridobiti kristalni helm, ki ga pobožni sorodniki poskušajo od vas skriti. Obstaja pet stopenj, ki jih morate narediti:

  • Stopnja 1 – Potujte do čudovitih stebrov. Ta ima štiri denarne nagrade in možnost “vseh zmag”.
  • Stopnja 2 – Potujte do Meduzinega pogleda in si izberite svojo nadaljnjo Ta ima možnost konca, možnost vseh zmag in tri denarne nagrade.
  • Stopnja 3 – Potujte do Pozejdonovega ocean in izberite pravo lupino. Bodite previdni, ker sta tukaj dve možnosti, da zaključite igro.
  • Stopnja 4 – Potujte do Zevsovih stopnic in si izberite svoj oblak, tukaj sta dve možnosti za konec igre in dve denarni nagradi.
  • Stopnja 5 – Končna stopnja je Sobana Kristalne Lobanje. Ko si izberete skrinjo, imate dve možnosti.

Čeprav mogoče to na začetku zveni zapleteno, se izplača, če prideš do kristalne lobanje. Grafika v igri Hot as Hades je res neverjetna in prepričani smo, da vas bodo številne mitološke figure prav tako zabavale. Vemo, da bo veliko ljudi navdušeno nad igro Hot as Hades, ko pride v javnost v juliju.