Golden Princess

Golden Princess je nova igra Microgaminga, ki vas bo popeljala nazaj v čas pustolovskih Aztekov. Igra je na bazi klasičnega igranja, kar ljubitelji iger na srečo dobro poznajo in obožujejo. Golden Princess vas bo popeljala v pozlačene sobane z razteznimi panterji, renčatimi leopardi in samim ponosnim princom. Bo Golden Princess postala novi hit, ali so igre takega kopita že potonile v pozabo?

Pregled igre Golden Princess

Igra Golden Princess ponuja 3 vrste po 5 koluti in 25 fiksnih linij. Simbol Wild lahko nadomesti vse druge simbole, razen Scatterja. Nagradi vas z naključnim 2 ali 3-kratnim multiplikatorjem na katerokoli zmago v osnovni igri.

Kot je že bilo omenjeno prej, vas grafika Golden Princess popelje v pozlačene sobane, kjer kraljuje prelepa princesa. Azteško temo lahko opazimo v vsakem elementu igre, od princesine dramatične perjaste frizure do zlatih stoplcov pri linijah koluti. Brezplačni vrtljaji naredijo črno ozadje, ki ustvari dramatično vzdušje, da zlati kovanci, ki se ob brezplačnih vrtljajih pojavijo, še bolj zasijejo. Tudi zvok nas ne razočara, saj nas popelje v klasične pustolovske filme, kjer nas spremljajo dramatični ritmi bobnov v vsakič hitrejšem tempu.

Osnovna igra

Ta pustolovska igra bo pripeljala nazaj klasično funkcijo igranja s kartami, kar da igralcu možnost, da svoj dobitek podvoji ali celo početveri. Morate pa seveda staviti na karto s pravo bravo ali simbolom. Z zmagami do 125.000,00, je edina stvar, ki jo bodo igralci na srečo ob raziskovanju te pustolovske igre oboževali bolj, misel na bogastvo, ki ga lahko odnesejo.

Pravila osnovne igre

  • Zmaga se bo nagradila za kombinacije simbolov iz leve proti desni strain, razen Scatter simbol, ki je nagrajen v vsakem položaju.
  • Vse zmage se pomnožijo z stavo na linijo.
  • Samo najvišja zmagovalna kombinacija se bo nagradila na izbrano linijo.
  • 3, 4 ali 5 Scatter simbolov sproži 10, 20 ali 30 brezplačnih vrtljajev.
  • Med brezplačnimi vrtljaji vas bo vsak simbol Scatterja, ne glede na pozicijo, nagradil z 2, 3, 5 ali 10-kratnim zneskom celotne stave.

Potovanje nazaj v čas vas bo poneslo v neznani, izgubljeni svet. Na začetku vas sama princesa popelje v razkošno palačo, kjer poleg njene visokosti pohajkujejo panterji in leopardi. S številnimi možnostmi za zmago,  boste imeli priložnost, da uživate ob klasični funkciji igre s kartami. Stavite na barvo karte, da svoj dobitek podvojite. Če ga želite početveriti, pa probajte vašo srečo in si izberite simbol karte.

Pridružite se princesi v njenem raju, kjer je sreča nakljonjena pogumnim in kjer je vse kar se sveti, definitivno zlato.