Big Chef Slot Game

Big Chef

Microgaming spet preseneča z novo, najbolj okusno igro do zdaj, ki bo ljubitelje iger na srečo navdušila kot še nikoli prej. Popeljal vas bo čez zabavno, risano Francosko kuhinjo z igro Big Chef. Bolje je, da ste pred igro siti, saj vam prikazuje sočne zrezke, srčne juhe in slastne krem bruleje. Je Big Chef novi hit, ali pa smo takih iger že navajeni?

Pregled igre Big Chef

Igra Big Chef ponuja 15 fiksnih plačilnih linij in 3 vrste po 5 koluti. Risana Francoska kuhinja bo v vsakem igralcu prebudila zabavni del sebe. Grafika v tej igri vas popelje v Francosko restavracijo, zvok igre pa vam daje občutek kot da ste tam, to pa vsakega igralca še bolj prevzame, da doživijo praznik zabave.

Kot je bilo omenjeno že prej, boste v igri videli sočne zrezke, srčne juhe in slastne sladice. Big Chef se lahko igra z različnimi stavami, tako da je to igra za vsakega. Za tiste, ki radi stavijo mali, ali pa za tiste, ki radi stavijo več.

Osnovna igra

Pri osnovni igri opazite že znane ‘nore in raztresene’ simbole, ki so narejeni tako, da vam ponujajo okus kulture Francoske restavracije. Če se simbol zvončka pojavi na petem kolutu, dobite takojšni brezplačni vrtljaj. Ena izmed razburljivih novih lastnosti je meni Rising Wilds. Če se pri brezplačnih vrtljajih Wild simbol pojavi v drugi ali tretji vrsti, se razširijo navzgor, kar vam ponuja še več Wild zmag v naslednjem vrtljaju. Najmanjša stava pri igri je 0,15 eura in največji dobitek je kar 75.000 eurov – to je več kot dovolj, da igra navduši vsakogar.

Pravila osnovne igre

 • Osnovna igra vključuje 1 brezplačni vrtljaj.
 • En sam simbol zvončka v petem kolutu pomeni en brezplačen vrtljaj.
 • Vsak dodatni Wild simbol na zaslonu med brezplačnim vrtljajem pomeni, da bo osnovna igra brezplačna.
  Vrtljaji se bodo nadaljevali, dokler na zaslonu ne bo nobenih Wild simbolov.
 • Rising Wilds lahko naloži več zaporednih zmag v večih vrtljajih, zaradi prisotnih Wild simbolov.
 • Možno je, da se vrtjlaj osnovne igre in ločeni brezplačni vrtljaj sprožita na isti vrtljaj.Pravila brezplačnih vrtljajev
 • 3, 4 ali 5 meni scatter simbolov prinese 10 brezplačnih vrtljajev.
 • Zmage brezplačnih vrtljajev se zvišajo 2-kratno.
 • Funkcija brezplačnih vrtljajev vključuje Rising Wilds. To pomeni, da če Wild simbol pristane v 2 ali 3 vrsti, se originalni Wild simbol podvoji in dviga navzgor, kar ustvarja Rising Wild.
  Ko Rising Wild doseže vrh zaslona, se zavrti na naslednji vrtljaj.
 • Funkcija Rising Wild se ne razširi po 10 dobljenih brezplačnih vrtljajih.
 • Brezplačnih vrtljajov ne morate ponavljati.

Igra Big Chef nas ponese na univerzalno temo hrane, ki bo privlačila širok spektor igralcev. Big Chef cilja na tako nove, kot tudi že izkušene igralce na srečo. Igra bo vstopila na trg, katerega so že dobro pripravili z priljubljenimi filmi in resničnostnimi šovi na temo hrane.

Big Chef ponujo svežo alternative klasičnimi igrami z brezplačnimi vrtljaji, z novo funkcijo Rising Wilds, ki bo zagotovo navdušila tako nove kot tudi že izkušene igralce.